Честито: Цвети Стоянова показа годежния си пръстен! (снимки + още подробности)

Честито: Цвети Стоянова показа годежния си пръстен! (снимки + още подробности)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова и Александър Любенов се сгодиха, ще се женят!

Голямо щастие изживява златното ни момиче Цвети Стоянова. След всички драми и кошмари, които й се струпаха на главата, най-сетне съдбата й се усмихна.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова и Александър Любенов се сгодиха

Наскоро тя получи предложение за брак от приятеля си Александър Любенов и разбира се, прие на секундата. Цвети Стоянова дори показа годежния си пръстен в мрежата и спечели овации от всички.

Бижуто е наистина стилно и много красиво като цялото е обсипано с диаманти. Самият пръстен е от бяло злато и по прости сметки се оказва, че футболистът се е бръкнал с около 5000 лева за него.

Не се знае още кога и къде ще бъде сватбата на влюбените, но със сигурност няма да вдигат много шум. Венчавката няма да е от помпозните, с камара дандании и фойерверки, защото Цветелина Стоянова не си пада по тези неща.

Близки до нея източници обаче разкриха и втора, още по-пикантна новина. А именно, че красавицата е бременна и очаква първото си дете. Самата тя не е потвърдила, нито отрекла слуховете. Но всички ясно забелязаха, че доста е наляла по фигурата и лицето си.

„Така е още по-хубава и по-женствена, отива й. Навремето като гимнастички всички момичета трябваше да приличат на щеки. Ни месце има по тях, ни нищо. Сега изглеждат хиляда пъти по-добре – и Цвети, и останалите й съотборнички“, категорични са феновете й.

Ние също поздравяваме шампионката ни за прекрасното събитие и й пожелаваме дълги години семейно щастие с Александър и бъдещите им деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар