Еврика: Жената на Асен Блатечки най-после го изгони! (Катерина Горанова посочи вратата на сваляча)

Еврика: Жената на Асен Блатечки най-после го изгони! (Катерина Горанова посочи вратата на сваляча)
Гласувайте за статията

Катерина Горанова изгони Асен Блатечки като мръсно коте!

Чудото най-после се случи. Асен Блатечки беше изгонен от дома си и връщане назад няма. Жена му Катерина Горанова не издържа на унижението и му посочи вратата. Това разкриха близки до семейството на родния мачо, който наистина пресоли манджата.

Асен Блатечки

Да го видим сега мачото Асен Блатечки как ще я кара без „единствената“ си Катерина

Оказа се, че Асен Блатечки е платил почивката на Диляна Попова и сина им Борил на Малдивите. Той изтеглил 5000 лева и ги връчил на манекенката, която лично му поискала парите.

Диляна се ядосвала, че актьорът не живее с тях и не дава средства за детето си всеки ден. Затова настояла, че трябва да им поема разходите за почивки поне два пъти в годината.

Блатечки се опитал да скрие от Катерина за парите, но тя случайно видяха извлечение от банкова сметка и разбрала всичко. След което и напълно обяснимо, побесняла.

„Дъщеря ти не ходи на частни уроци, за да не харчим пари, а ти плащаш масрафите на любовницата си. Тая работа няма да я бъде. Взимай си парцалите и се махай от очите ми“, разбесняла се Катерина. А молбите и усукванията на мъжа й били напразни.

Приятели на Диляна Попова пък разкриха, че моделката щяла да замине само с компания на Малдивите и без детето, но като видяла пачката от Блатечки си променила решението.

„Първоначалната й идея беше да замине за Малдивите с приятели и да остави Борил на баба му. Като разбра, че Блатечки е склонен да ѝ плати разходите, ако вземе детето, веднага си промени плановете“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар