Край с Азис! Анелия го удари в земята

Край с Азис! Анелия го удари в земята
Гласувайте за статията

Анелия победи Азис и вече се радва на още една награда!

От много години Азис се хвали наляво и надясно, че е много слушан и актуален в Турция. Анелия обаче му показа, че вече не е номер едно.

Анелия и Азис

Анелия победи Азис в Турция

Ани е получила приза за най-слушана българска певица в южната ни съседка, пише в. „Галерия“. Това е първа такава награда на красивата брюнетка и тя е много щастлива.

Разбира се, има логика в този успех, защото от известно време Анелия много усърдно работи с турското посолство. Поради това се породи и слухът, че има нов любовник, който е турчин.

Изпълнителката на „Дай ми още“ (най-слушаното българско парче в Турция) отрече да е обвързана към момента. Тя има засега само мимолетни връзки, но те й стигат.

Азис пък вече е крайно време да се примири, че най-добрите му години отминаха. Той имаше по-голям успех, когато се правеше на жена. Сега обаче малцина искат да слушат 40-годишен гей.

Много от чалга звездите у нас са доста актуални на Балканите. Ако Анелия е номер едно в Турция, то от години Андреа е лидер на целия полуостров, що се касае за български изпълнители.

Успехът на Ани най-вероятно ще бъде повторен и догодина, ако продължава да работи все така усилено в тази насока. Остава ни само да й го пожелаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар