„Зоопарк“ на Анелия с над 1,8 прегледа в Youtube за броени дни

„Зоопарк“ на Анелия с над 1,8 прегледа в Youtube за броени дни
Гласувайте за статията

Анелия с пореден фурор на музикалната сцена!

Новият дългоочакван албум на Анелия, “Дай ми още”, вече е факт. Той е събрал най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години. Това е албум, който се роди с името си, без каквото и да е колебание.

Две са новите песни, които са непознати за меломаните – “Зоопарк” и “Тук ли си”, като броени дни след промоцията на “Зоопарк” в YouTube, песента вече е гледана над 1,8 млн.
пъти https://www.youtube.com/watch?v=9RXbaMyDpLs

Парчето е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа, където изпълнителката е доста съблазнителна и танцува провокативно само по бельо, е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Георги Марков.

Дуетни партньори на Анелия в този албум са Галин, Миро, Илиян, KyriacosGeorgiou. В албума е включена песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с оркестър “Кристали”.

Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които е подбрала певицата, са черно-бели, а на тях тя е повече от гореща.

Песните, включени в новия албум, бяха представени на живо на концерта-промоция “Дай ми още” на 15 март от 19.30 часа в “Payner Club”. Който беше уважен от много нейни колеги като Преслава, Константин, Дамян Попов, Лазар, АвиБенеди, Гери-Никол.

Сред гостите бяха и представители от Турското посолство у нас. Дъщеря й Ивон, майката на певицата и свекърва й Борислава Динева също не пропуснаха музикалното събитие. В края на вечерта звездата получи поздравления от най-верните си фенове, които търпеливо я изчакаха, за да се доберат до автограф и да поднесат букет на своята любимка.

Концертът бе заснет многокамерно от телевизия “Планета” и много скоро ще се излъчи в ефира на музикалната медия, съобщават от музикалния канал.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “„Зоопарк“ на Анелия с над 1,8 прегледа в Youtube за броени дни”

  1. Сте

    мар. 22. 2018

    „Зоопарк“е голям провал,но за съжаление това е „интересно“.

Добавете коментар