Семейството на пострадалата Кристин съди Дивна: Певицата влиза в затвора?

Семейството на пострадалата Кристин съди Дивна: Певицата влиза в затвора?
Гласувайте за статията

Дивна може да се окаже зад решетките!

Певицата Дивна продължава да бъде в полезрението на хората, след като осакати своята приятелка Кристин Илиева. Това се случи на пътя Русе – София, до с. Българене (Плевенска област).

Дивна и Кристин Илиева

С приятелството между Дивна и Кристин е свършено, но това не е най-лошото

Семейството на пострадалата е решено да съди виновната за катастрофата. Това са я посъветвали застрахователи, пише в. „Уикенд“.

По закон може да се иска обезщетение от причинителя на ицидента. Именно това смятат да сторят родителите на 20-годишната манекенка.

Те обаче имат по сериозни грижи на главата си. Експертизата на дъщеря им все още се бави, но вече се знае, че крайниците й са на пихтия. Дори се е обсъждала ампутация, но на този етап този вариант няма да се задвижва.

Десният крак на Кристин е бил почти откъснат от ламарините на колата, които са се врязали в него при инцидента. В момента той е в барокамера и лекарите се надяват това да го спаси, и да не се наложи ампутация.

Българският народ е настроен изцяло срещу Дивна, която подклажда тези настроения с действията си. Певицата многократно смени показанията си, което ясно показва вината й.

Първоначално твърдеше, че е била избутана в другата лента от друг автомобил. После каза, че е катастрофирала заради опит да избегне удар с насрещно движещ се камион. Последните й показания пък са, че всичко е станало заради дупка на пътя.

„Ако действително е влязла в дупка, както твърди, гумата й трябваше да е спукана или поне да има щети по джантата и ходовата част. Такива обаче не са установени при първоначалния оглед.“- коментират следователите.

Те изразяват съмнения, че Дивна е шофирала с 80-90 км/ч, както е твърдяла. „Скоростта, с която се е движила, е надхвърляла 100 км/ч, все пак очакваме експертизата, която обаче се бави вече цяла седмица.“ – коментират представители на прокуратурата в Плевен.

Ако вината й бъде доказана, което е почти сигурно, защото е изпреварвала на неразрешен участък от пътя и е карала с повече от разрешените там 60 км/ч, то Дивна може да попадне в затвора. Има опасност да прекара там около десетилетие.

Може би затова певицата е съсипана в момента. Тя не излизала от дома си в Русе и не искала да приказва с никого.

Кристин Илиева обаче е десет пъти по-съсипана, защото има реална опасност да остане инвалид. Прогнозите са, че ако запази краката си, ще й трябва инвалидна количка в следващите години. След това, дори и да стане от нея, ще й трябват патерици още дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Семейството на пострадалата Кристин съди Дивна: Певицата влиза в затвора?”

  1. WW

    мар. 23. 2018

    ДИВНА Е МНОГО САМОНАДЕЯНА И НЕ ОСОБЕНО СИМПАТИЧНА,ЗАЩО ТОЛКОВА Я ЛАНСИРАТ.ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕНА.

Добавете коментар