Прави ли Венета Райкова огромна грешка? Тихомир показа голяма класа при развода!

Прави ли Венета Райкова огромна грешка? Тихомир показа голяма класа при развода!
Гласувайте за статията

Венета Райкова и Тишо се разделят като добри приятели!

Най-известният развод за тази година остава без чакания от всички скандал. Венета Райкова и Тихомир Георгиев се разделят съвсем тихо и без никакви лоши чувства.

Венета Райкова и Тишо

Венета Райкова и Тихомир остават без лоши чувства помежду си

Доказателство за това е фактът, че бившият брадър изобщо няма претенции към общото им жилище, пише в. „Уикенд“. Тишо оставя жена си да го ползва, докато тя прецени.

Апартаментът е придобит по време на брака им и е на стойност около 100 хил. евро. В такива случаи обикновено съдът оставя майката да обитава жилището, докато детето им навърши 18 г., след което бащата има право на половината.

Тихомир обаче се е отказал от всякакви права върху недвижимия имот, защото не искал да стават скандали. На него не му пукало за имотните неща в брака му, с което показал голяма класа пред бившата си.

Стойността на апартамента се е увеличил с годините, защото към него са направени редица луксозни придобивки. В него има вана, джакузи, много скъпи полилеи, но всичко това няма как да бъде разделено и затова също остава за ползване от Венета Райкова.

Постъпката на Тишо накарала тв водещата да се замисли и да не му вади душата с издръжката. Тя щяла да иска сравнително посилна за него месечна сума за сина им Патрик, от което и двамата трябва да са доволни.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Прави ли Венета Райкова огромна грешка? Тихомир показа голяма класа при развода!”

  1. Сте

    мар. 22. 2018

    Кой друг ще я дундурка като Тишо?

Добавете коментар