Тони Димитрова призна: Сама съм! (Но попиля медиите, виж защо)

Тони Димитрова призна: Сама съм! (Но попиля медиите, виж защо)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова призна за раздялата си с музиканта Иван Ченов!

Обичаната певица Тони Димитрова заяви, че наистина не е вече с Ченов. Любимката на народа обаче изригна в социалната мрежа. Поводът, изпълнителката на вечния хит „Ах, морето” да го направи, бяха писанията по неин и на гаджето й адрес.

Тони Димитрова призна за раздялата с музиканта

Бургаската гласовитка не издържа на некоректните коментари за разлъката й с по-младия от нея китарист Иван Ченов. Защото, според някои сайтове, той имал проблеми с хазарта и освен това не спирал да залита по млади момичета.

Именно това била причината двамата с Тони Димитрова да се разделят.Възмутена от писанията, певицата сама реши да открехне завесата и да посочи истинската причина за раздялата им.

В постът си тя призна, че вече е сама, само че остро разкритикува медиите за нелепиците, които се изписаха за личната й драма с музиканта. А коментарът й събра хиляди лайкове за отрицателно време. Ето какво написа лично поп певицата.

„Срам ме е! Нямах намерение да казвам или пиша каквото и да е, но се налага! Мили мои, извинявам ви се, че от няколко дни разни жълто-кафяви сайтове ви занимават с мен!

Без да съм казала и давала информация за сърдечните си преживявания, някой рови с мръсни нокти в душата ми и разказва истории, които са толкова болезнени и грозни. Без да си помисли дали е вярно, дали има нужда от всичко това.

Да, всъщност те имат нужда, защото чрез тези екскременти, които наричат новини, си вадят хляба и не им горчи, когато го преглъщат! А за мен остават раните от обидите, които анонимни нещастници ми нанасят!

За пръв и последен път ще напиша това: Раздялата е факт, но подробностите не са важни за никого, вече даже и за мен. Понякога любовта не е това, което си представяме. И понякога, просто е обич да си тръгнеш!“, заяви очарователната Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар