Адвокат разкри какво чака Дивна след тежката катастрофа – виж тук!

Адвокат разкри какво чака Дивна след тежката катастрофа – виж тук!
Гласувайте за статията

Дивна носи цялата отговорност за случилото се, но въпреки това затворът ще й се размине!

Певицата Дивна няма да получи най-тежкото наказание след катастрофата, която причини преди десетина дни. Това стана ясно от думите на адвокат Людмил Рангелов пред в. „Телеграф“, пише HotArena.net.

Дивна и Кристин

Дивна причини нещо ужасно на Кристин, но ще се измъкне само с глоба

За средна телесна повреда наказанието е до 3 години лишаване от свобода. Ако няма обаче употреба на наркотични вещества или алкохол, както е в случая, то виновният се наказва с глоба до 5000 лв.

Това значи, че Дивна ще трябва само да заплати 5 бона и с това ще свърши цялото й изкупуване на вината. Нещо, което от семейството на пострадалата надали ще приемат равнодушно.

Както писахме вчера, родителите на Кристин Илиева възнамеряват да съдят певицата. По закон обаче има предвидена глоба, което значи, че едва ли ще успеят да й измъкнат повече от 5 хил. лв.

В интернет всички са бесни на абсурдните закони в страната ни. Кристин Илиева е заплашена повече никога да не ходи нормално, а виновницата за това ще се отърве само с глоба, при това не чак толкова голяма.

„Що за закони имаме? Тя е извършила нарушение при изпреварването, трябва да влезе в затвора.“ – коментират в нета.

Самият Слави Трифонов също поиска затвор за Дивна, но явно няма да стане. За пореден път справедливостта в такива случаи няма да възтържествува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар