Обрат: Гери-Никол е съсипана след случилото се между Дара и Папи Ханс!

Обрат: Гери-Никол е съсипана след случилото се между Дара и Папи Ханс!
Гласувайте за статията

Гери-Никол изгуби войната за Константин Трендафилов!

В крайна сметка Папи Ханс избра Дара. Това стана ясно след разкритието на в. „Телеграф“, че Гери-Никол вече не е избраницата на поета.

Гери-Никол

Гери-Никол изгуби от Дара

Оказва се, че Константин се е върнал при Дарина Йотова, с която беше преди месеци. Двамата публикуваха общо фото, с което разкриха, че отново са заедно.

Преди това изпълнителят на „Кекс“ беше зарязал Дара, за да се втурне в авантюра с Гери-Никол. Това обаче явно приключи доста бързо.

Всъщност слуховете твърдят, че двете певици никога не са били истински приятелки. Между тях имало скрита вражда и Папи Ханс се оказал в центъра й.

Говори се, че между двете варненки винаги е съществувало някакво съревнование. Затова, когато видяла, че Герито пожъна успех в „Х Фактор“, и Дара се записала за участие.

Константин пък станал неволно оръжие в тяхната война. Той обаче нямал нищо против да е ту с едната, ту с другата. Виждал в това шанс да стане голяма звезда.

Твърди се обаче, че Гери-Никол истински си е паднала по него и й станало много мъчно, когато той се върнал при Дарина. Тя страдала неимоверно, но не защото е изгубила битката с колежката си, а защото наистина харесвала поета и певец Константин Трендафилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Обрат: Гери-Никол е съсипана след случилото се между Дара и Папи Ханс!”

  1. Цвети

    мар. 24. 2018

    Само глупости пишете. Вземете им едно интервю и ще видит , че нищо не знаете…

Добавете коментар