Най-после се разбра: Ето защо Джена е натирила Джино!

Най-после се разбра: Ето защо Джена е натирила Джино!
Гласувайте за статията

Джена изостави Джино преди 3 години и това не е било случайно!

Точно преди 3 години певицата Джена се раздели с бъдещия тогава брадър Джино Бианкалана. Много се изговори и изписа относно раздялата им, но причината така и не бе дадена.

Джена и Джино

Джена и Джино бяха близо до брак, но не се получи

Оказва се, че фолк дивата е разбрала, че годеникът й не е никакъв милионер и едва си оправя бизнеса с помощта на кредити и заеми. Това моментално я отблъснало.

Георги Ташев залъгвал дълго време половинката си, че е с огромни финансови възможности. За целта демонстрирал висок стандарт, който обаче с много мъка успявал да поддържа пред нея.

Един ден Джена разбрала истината и си тръгнала. Всеизвестен факт е, че поп-фолк певиците се омъжват само за мъже с дебели портфейли.

Джино се надявал, че когато го опознае и влюби в него, няма да я интересува фактът, че живее на кредит. Надеждите му обаче не се оправдали.

Днес певицата е омъжена за Атанас Стоев, който е от фамилията на „Канарите“. Той със сигурност й осигурява истинския стандарт, на който е свикнала.

Джино Бианкалана пък все още е ерген. Той мина през няколко болезнени връзки, но все за него жена не се намира.

Припомняме, че Джена и Джино бяха сгодени и бяха тръгнали сериозно към олтара. Като главна причина за раздялата си изтъкват, че тя не е искала да се мести в САЩ, но той от няколко години е постоянно в България, което подсказва, че е имало друга причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар