Кракът на Кристин Илиева е спасен: Ето какво ще стане с нея след това!

Кракът на Кристин Илиева е спасен: Ето какво ще стане с нея след това!
Гласувайте за статията

Кристин Илиева по всяка вероятност ще може да ходи отново!

Красавицата Кристин Илиева, която пострада при катастрофа, предизвикана от певицата Дивна, се подобрява значително. Състоянието на краката й става все по-стабилно, което е голям напредък.

Кристин Илиева

Кристин Илиева ще се оправи

Основната въпросителна беше относно десния й крайник, който е бил почти откъснат при инцидента. Той обаче е бил веднага поставен в барокамера и това го е спасило.

Всъщност голяма заслуга за подобряването на състоянието на манекенката имат нейните роднини и приятели. Над 60 души са се отзовали да даряват кръв за хубавицата, пише в. „Монитор“.

Вече се знае и какво ще се случи с нея след възстановяването й. Ирина Папазова разкри, че Кристин Илиева ще се подложи на пластични подобрения, което изисква професията й.

Лицето на блондинката не е пострадало особено, което значи, че работата й няма да пострада. Тя обаче ще може да се върне на подиума чак догодина, при това не е сигурно.

Припомняме, че краката на Кристин пострадаха след катастрофа, предизвикана от Дивна. Певицата не успяла да осъществи добре изпреварване и автомобилът й излязъл от платното.

В момента се намира в Плевен, където лекарите й оказват помощ. Инцидентът е бил край с. Българене, което е в тази област.

Очаква се, благодарение на кръводаряването, прохождането на Кристин да стане до края на годината. Разбира се, то ще бъде първоначално с патерици, а може би и с инвалидна количка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар