„Столичани в повече“ удари Андреа по слабото място!

„Столичани в повече“ удари Андреа по слабото място!
Гласувайте за статията

Андреа бе атакувана там, където най-много я боли!

Участието на Андреа в „Столичани в повече“ се превърна в неин кошмар. Сериалът я удари по най-слабото й място – сватбата.

Андреа

Андреа в „Столичани в повече“

Певицата изигра водеща на четири сватби, но самата тя никога не е била булка. Така тази й роля само й напомни, че Кубрат Пулев не й предлага брак.

31-годишната фолк дива отдавна чака годежен пръстен от боксьора, но той така и не идва. Говори се, че тя вече се оглежда с друг партньор, защото й писнало да чака да стане булка.

Андреа никога не е била от жените традиционалистки, но биологичният й часовник тиктака. Тя още дори не е омъжена, а за бебе и дума не може да става на този етап.

Кобрата е традиционалист и иска първо да се ожени, и чак след това да има деца. Да, ама и той, и Теодора Андреева са вече прехвърлили 30-те и нямат никакво време за губене.

Не е ясно защо Кубрат толкова време упорства и не се жени за Андреа. Сякаш има нещо, което го спира, но не се знае какво.

Мнозина са на мнение, че звездата на „Пайнер“ никога няма да се омъжи за боксьора и двамата накрая ще се разделят. Времето ще покаже дали ще се случи така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар