Баща за втори път

Баща за втори път
Гласувайте за статията

Баща за втори път, а именно Еди Редмейн. Един от силно изявените, подбиращи роли и определено талантливи имена в съвременното кино е Еди Редмейн.

Той и любимата му дама в живота – Хана си имат момиченце на име Айрис, което е почти на 2 г., сега имат и син кръстен с името Люк. Това обяви звездата официално. Той споделя щастието си и добавя, че с радост се готви за дългите безсънни нощи. Точно когато момиченцето им започнало само да заспива сама, сега отново ще се наложи да се будува, но пък си заслужава, коментира Еди. С Хана са семейство от 2014 година насам.

Еди Редмейн е носител на Оскар с лентата „Теориата на всичко“, невероятни образи и номинации спечели с играта си в сюжетите на Клетниците и Момичето от Дания.

Световните медии коментират появата на второто бебе на Хана и Еди и припомнят негови изказвания, където с усмивка той споделял, че всички клишета за родителството, грижите, тревогите, всъщност се оказват истина и по-късно той самия е започнал да ги повтаря и да убеждава останалите, все едно само на него му се е случило, цитират и в с-е „Ева“ също.

Еди Редмейн и красивата Хана до него вече с второ бебе

Еди е определено щастлив да бъде баща и от множеството му чудесни, звездни роли, ние пък от изданието – „Клюки.Бг“ определяме тази като най-добрата му. Желаем здраве и още много години любов по между им.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар