Пълен шок: Тази СНИМКА разкри истината за новия водещ на „Стани богат“!

Пълен шок: Тази СНИМКА разкри истината за новия водещ на „Стани богат“!
5 (100%) 1 vote

„Стани богат“ ще бъде воден от доста шокиращ водещ!

Предаването „Стани богат“ вече се снима, но първите епизоди ще бъдат излъчени едва през лятото. Читател на HotArena.net обаче е снимал кадър от шоуто и истината за новия водещ най-после лъсна.

Стани богат

Коко Каменаров води „Стани богат“

Оказва се, че не Михаил Билалов ще седне в стола на Ники Кънчев, а самият шеф на БНТ Коко Каменаров. Това показва снимката.

Очевидно мъжът на Радина Червенова е решил да се облагодетелства с още една „скромна“ заплата. Така разходите за водещ на „Стани богат“ стават печалба за него.

Това е често срещан прийом в телевизиите напоследък. Маги Халваджиян го използва в „Х Фактор“ преди 3 години, когато от продуцент се превърна и в ментор.

Много имена бяха спрягани за „Стани богат“. Първоначално от Националната телевизия се бяха спрели да Владо Пенев, но той е прекалено възрастен и се отказаха от него.

После се говореше за Димитър Павлов, но той пък се оказа твърде млад за толкова сериозно предаване. Затова и неговото име бе подминато.

Драгомир Драганов можеше също да седне в стола на водещия, но пък той е твърде преекспонирано лице в родния ефир. Това бе причината да не бъде одобрен.

До последно се считаше, че актьорът, изиграл Джаро в „Под прикритие“, ще бъде новият водещ, ала и това се оказа мит. Има вероятност да не е минал теста за обща култура и затова да не е бил избран.

В крайна сметка човекът, който докара „Стани богат“ в ефира на БНТ, ще го води. Коко Каменаров очевидно най-после е решил да пробие и като тв водещ, в което няма лошо, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар