Софи Маринова разкри случилото се между нея и Георги Илиев!

Софи Маринова разкри случилото се между нея и Георги Илиев!
Гласувайте за статията

Софи Маринова проговори за миналото си!

Певицата Софи Маринова, която в момента наблюдаваме в „Като две капки вода“, се върна назад в спомените си. Тя е родена в София, но е израснала в Етрополе.

Софи Маринова и Георги Илиев

Софи Маринова си спомня с добро за Георги Илиев

Когато е била в 10 клас, оркестър от 10 мъже са дошли в дома й да я искат за тяхна вокалистка. Така започнало всичко преди 25 години.

Впоследствие Софка и оркестърът набрали сериозна популярност. През 90-те години обикаляли кръчмите, където имало по онова време много известни лица.

Сред тях бил и Георги Илиев, разбира се. Той бил възможно най-щедър в бакшишите. Оставял по цял чувал с долари, а музикантите така и не можели да ги изхарчат всичките.

„Бог да го прости, Жоро Илиев много раздаваше на музикантите! А, бе, изнасяхме чували с пари! И то долари! Доларът беше 3 лева тогава! Много пари имаше, обаче нямаше за какво да ги харчиш едно време! Нямаше молове, толкова магазини! И с оркестъра, 10 човека до обяд не можем да си разделим парите! Много сладки времена!” – спомня си Софи Маринова.

Нейният талант бива забелязан, когато е само на 11 г., пише в. „Уикенд“. Майка й я пуска на сцената и тя събира погледите на всички.

Днес Софка е сред най-оборотните откъм участия певици. Тя е канена в много кръчми, където прибира щедри хонорари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар