Шокиращи разкрития за Емо Чолаков: Синоптикът пази в тайна истината за себе си!

Шокиращи разкрития за Емо Чолаков: Синоптикът пази в тайна истината за себе си!
Гласувайте за статията

Емо Чолаков се оказа с много тайни, които излязоха на показ!

Синоптикът Емо Чолаков се оказа с тъмно минало. За него се знае само, че е от Гоце Делчев и от години живее с жена си и децата им в София.

Емо Чолаков

Емо Чолаков се оказа с тъмно минало

Pik.bg обаче разкрива, че Емил е от помашки произход. След възродителните процеси семейството му решило да си запази новите имена и затова напълно се сляло с християните.

Далечни роднини на Емо Чолаков обаче и до днес си носели мюсюлманските имена с гордост. Именно това издало синоптика за помашката му жилка.

В Гоце Делчев помаците са наистина много. Ако се разходиш из града, сигурно половината хора, които срещнеш, ще се окажат мохамедани.

Емил Чолаков обаче лъжел и за родното си място, съобщава агенция „ПИК“. Той може да е отраснал в Гоце Делчев, но всъщност бил роден в близкото село Лъжница.

Родителите му Тома и Диляна били доста образовани хора за времето си. Баща му е завършил биология и химия в Пловдив, а днес е пенсионер, който се занимава с пчеларство.

Самият Емо не харесвал особено живота в столицата, но го търпял заради работата си. Той е с образование на учител по физика, но от години не практикува. Все пак обаче кара докторантура в тази сфера и скоро трябва да я завърши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар