Лъсна поредното доказателство, че кралицата е против сватбата на принц Хари с Меган Маркъл!

Лъсна поредното доказателство, че кралицата е против сватбата на принц Хари с Меган Маркъл!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл никога няма да бъде харесана от кралица Елизабет Втора!

Вече със сигурност Меган Маркъл брои дните, които остават на кралица Елизабет на земята. Двете не се понасят и доказателствата не липсват.

Меган Маркъл и кралицата

Кралица Елизабет Втора все още е против Меган Маркъл да й стане снаха

Поканите за сватбата между актрисата и принц Хари вече са разпратени, но те не са от името на кралицата, а от това на принц Чарлз. В Англия вече се коментира този факт и се счита, че това е поредният начин, с който Елизабет Втора казва „Не“ на тази сватба.

Преди 7 години именно тя изпрати поканите за сватбата на принц Уилям с Кейт Мидълтън. Затова се очакваше и сега да го стори, но уви.

Оправданието, което се изнесе пред медиите, е, че този път сватбата не е на държавно ниво. Малцина обаче вярват на всичко това и отвсякъде прозира тихата война между Меган Маркъл и бабата на годеника й.

Причините кралицата да не одобрява точно тази жена за своя внук са много. На първо място се изтъква фактът, че Меган е без синя кръв и на практика е обикновена жена от Америка.

На всичкото отгоре, тя е от смесен брак и е наполовина чернокожа. Освен това, има слухове, че е мюсюлманка.

Като добавим и малката подробност, че е с няколко години по-възрастна от Хари и вече има един развод зад гърба си, става напълно ясно защо Елизабет Втора е против тази сватба. Тя обаче няма думата този път и бракосъчетанието ще бъде извършено на 9 май в замъка „Уиндзор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар