За първи път: Бояна Шарлопова проговори след смъртта на съпруга си!

За първи път: Бояна Шарлопова проговори след смъртта на съпруга си!
Гласувайте за статията

Бояна Шарлопова имаше сили да се изправи пред цяла България и да сподели неща от личния си свят!

Клетата Бояна Шарлопова, която изгуби съпруга си преди 50 дни, се изправи пред камерите на Нова телевизия, където сподели как се чувства цялото й семейство след голямата трагедия.

Бояна Шарлопова

Бояна Шарлопова проговори след голямата трагедия

Разбира се, настроението е минорно и това е логично. Всички все още страдат по Стефан Шарлопов, който си отиде в съня си.

Именно жена му наследи бизнеса му и трябва да се справя с него. Помага й голямата му дъщеря Ева, като всяка не може без другата.

В дома на Бояна и Стефан има 4 деца – 2 момичета и 2 момчета близнаци. Последните се опитвали да се държат мъжки след смъртта на баща си, колкото и да са малки.

„Последните две години Стефан успя да се обърне към себе си и да види важните неща за себе си. Усещам неговия почерк в децата, особено в момчетата. Те са само на 7, а се държат като големи хора.“ – сподели Бояна Шарлопова пред Лора Крумова в „Събуди се“.

Бизнесменът си е отишъл тихо и по възможно най-лекия начин. Причината е сърдечна недостатъчност, която не е могла да се предвиди.

„Гушнах го, погалих го, но беше студен. Светнах лампата и тогава разбрах какво се е случило – че е само опаковката, а духът си е отишъл.“ – каза още блондинката.

Тя прекара цели 17 години със Стефан Шарлопов. Двамата знаеха всичко един за друг и бяха много близки. По време на интервюто си личеше, че тази жена все още тъгува…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар