Ивана направи неочаквана изповед! (още подробности)

Ивана направи неочаквана изповед! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ивана даде откровено интервю за финовете си!

Певицата на народа Ивана доста се е променила, но не само външно. Тя даде откровено интервю само дни преди големия християнски празник Великден. В което разкри промяната в живота си и най-вече в начина си на мислене.

Ивана

Ивана направи неочаквана изповед за живота и мечтите си

Ивана, която успя да отслабне драстично след годините на битка с килограмите, признава, че няма мъж до себе си. Но такъв и не й трябва. Към днешна дата тя се чувствала самодостъчна и искала да изживява пълноценно всеки миг.

„Няма ги вече тези големи цели за след 1, 2 и 5 години. Всичко искам сега, на момента, искам да изживея всеки миг пълноценно. Да ми остава време да се забавлявам, да обикалям магазините, да си изпия кафето – тези просто човешки неща.

Искам, разбира се, и много, много музика – да правя, да слушам, да се развивам. Има толкова много неща, които искам да изпея, а дали ще ми стигне времето – вероятно да, всъщност никога не се знае, но още вярвам, че хубавите неща тепърва предстоят“, споделя изпълнителката.

Наскоро Ивана пя за българите в Англия и остана очарована от сплотеността и родолюбието на хората там. Тя редовно пътува в чужбина по участия, но засега поне никога не е искала да емигрира и да се установи зад граница.

„Хубавото, което осъзнавам с времето е, че точно преди тези празници и връщайки се в България след тях, се усещам още по-силна, по-българка. И по убедена, че аз поне няма да напусна България“, казва категорично Ивана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар