Симона Загорова вършее с бясна скорост: Феновете й в мрежата стават все повече! (виж тук)

Симона Загорова вършее с бясна скорост: Феновете й в мрежата стават все повече! (виж тук)
Гласувайте за статията

Симона Загорова обещава да прави хит след хит, но за момента не иска албум!

Щерката на Глория – Симона Загорова като нищо ще я стигне, че ще я и задмине дори. Младото момиче се изявява самостоятелно и професионално сравнително отскоро, но вече се радва на близо половин милион фенове в мрежата.

Симона Загорова

Чаровната млада певица Симона Загорова се радва на изключителен успех в мрежата

След участието си в „Гласът на България“ миналата година, Симона се превърна в най-харесваната и следвана участничка от формата. Наскоро тя излезе и с ново парче, в което си партнира с рапъра Искрата.

„Харесвам творчеството на Искарата и него самия като артист. Както казах, обичам да експериментирам и това да направим парче заедно ми звучеше като много добра идея.

Радвам се, че двамата си допаднахме като изпълнители, идеи и като визия за песента. Надявам се всички да виждат любовта и вдъхновението, с което направихме #SOS“, коментира в интервю младата певица.

Тя по никакъв начин не съжалява, че не е стигнала до финала на „Гласът на България“, нито, че не го е спечелила. Симона Загорова определя участието си там като ценен опит и урок, който е много важен за израстването й като творец оттук нататък.

„Участието ми във формата ми помогна да израстна като човек и изпълнител. Даде ми много самостоятелност, смелост и вяра за успех. Кариерата ми след него се развива прекрасно. Мотивирана съм да работя върху нови проекти и да експериментирам в творческо отношение с много хора“, казва Симона Загорова.

Признава обаче, че не бърза с издаването на цял албум и по-скоро смята да заложи на различни и хитови парчета, които да се помнят и обичат от публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар