Бомба: Ани Салич разкри новия си начин на хранене! (спазва го от месеци и вече е надолу с 3 размера дрехи)

Бомба: Ани Салич разкри новия си начин на хранене! (спазва го от месеци и вече е надолу с 3 размера дрехи)
Гласувайте за статията

Ани Салич се е вманиачила по храненето и идеята да постигне перфектна фигура!

Ани Салич се зае да вае тяло на „дърти години“. Водещата на Нова телевизия от години търпи критики за теглото си, но доскоро сякаш не й пукаше особено.

Ани Салич

Ани Салич се зае да вая фигура

След като се разведе с мъжа си Бранко Салич обаче, Ани се замислила и осъзнала, че животът е пред нея и още има шанс да срещне голямата си любов. За тази цел обаче искала да се промени и да се разхубави, за да може да предизвиква възхищение и желание у силния пол.

Речено-сторено. От няколко месеца Ани Салич станала първа дружка с кантара и се теглела на него всяка сутрин след ставане от сън. Преди да е яла и още преди да е пила вода, новинарката се мятала върху уреда и следяла теглото си.

Тя коренно променила начина си на хранене като споделяла пред колежките си в медията, че е започнала да се храни по шест пъти на ден. Разбира се, всяко едно ядене било ограничено и в съвсем малко количество.

„Като почувствам лек глад, а и дори без да съм гладна, хапвам по нещо. Може да е плод, зеленчук или малка пилешка пържолка, но гледам винаги да имам нещо в стомаха. Така не изпитвам онзи вълчи апетит и не се нахвърлям върху храната вечер“, обяснявала Ани Салич.

Тя не се и докосвала до сладките храни, както и до газирани напитки, тлъсто и мазно. Основно менюто й се състояло предимно от риба, свежи салати, кълнове и нетлъсти меса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар