Румен Радев скръцна със зъби на дъщеря си: Виж какво забрани на хубавата Дарина! (още подробности)

Румен Радев скръцна със зъби на дъщеря си: Виж какво забрани на хубавата Дарина! (още подробности)
Гласувайте за статията

Румен Радев обожава децата си, но ги държи изкъсо!

Президентът Румен Радев се разбира прекрасно с децата си и не спира да се грижи за тях ежедневно, дори и след развода. Както знаем, той се раздели с майката на двамата си наследници Гинка Кесякова, за да се ожени за настоящата президентша Деси Радева.

Румен Радев

Румен Радев не дава на дъщеря си да ходи с къси поли, нито да си прави татуси

Въпреки това държавният глава всеки ден се интересува как е минало училището на децата му, какво са правили и дали са се провинили в нещо. Само преди дни той беше засечен и на театър с щерка си Дарина.

Дарина Радева отсега събира мъжките погледи, тъй като е станала истинска красавица. Тийнейджърката обаче не залита по акъла на повечето от съучениците си и не прави типичните за тях глупости.

Тя се оказа наистина сериозно и задълбочено девойче, което заляга над уроците и обожава да чете. Румен Радев има не малка заслуга за всичко това, тъй като държал доста изкъсо отрочетата си.

„Той отдавна е забранил на Дарина да се снима предизвикателно в мрежата, да се показва навън с твърде къси поли или панталонки. А да не говорим за пиърсинг или татуси. Такова нещо той просто не си и представя. Главите ще им откъсне и на двамата ако се орезилят така на тези години“, разкриха близки до обкръжението му източници.

Президентът бил горд от успехите на децата си в училище и от това, че не са се забърквали в лоши компании. Но фактът, че са в една по-особена възраст, не спирал да го тревожи.

„Румен Радев е сериозен човек и зверски отговорен и любящ баща. Това си личи и по самите му деца, които даже след развода не се изкелешиха и не се почувстваха изоставени. За да тръгнат да вършат щуротии като повечето на техните години“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар