Бомба: Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново заедно! (съжителстват скришом – още подробности)

Бомба: Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново заедно! (съжителстват скришом – още подробности)
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева явно не са спрели да се обичат!

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са отново заедно. Това разкриха сензационно близки до тях източници. И обясниха, че от известно време насам двамата дори живеят заедно. Но при пълна тайна.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева отново заедно

Оказа се, че само най-близките им хора били запознати с възкръсването на връзката им, тъй като и двамата се страхували от лоши очи и нечисти помисли за любовта им.

„Много са суеверни и при все, че за няколко години късаха и се събираха около пет-шест пъти, реакцията им е напълно обяснима. Не искат никой да ги вижда и никой да говори за отношенията им“, разкизват източниците.

Както знаем, Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се загаджиха през 2015-та година, по време на шоуто „Като две капки вода“. Тогава Балабанов отнесе и голямата победа във формата, а певицата Йоанна не криеше гордостта и страстта си към него.

След това обаче двамата нещо развалиха дослука и се разделиха. Причината за това беше фактът, че Драгнева на няколко пъти бе засичаха с нейни колеги от ГЕРБ. Припомняме, че певицата стана общински съветник от партията на Борисов.

Подлъгана от големите приказки и обещания на гербаджийските велможи, тя не устояла на чара на няколко от тях. Това стигнало до ушите на Балабанов, който също не останал по-назад, а ощастливил набързо няколко фенки и колежки.

„Много се караха, но и много се обичаха. Обичат се и сега, щом след всичко станало, решиха пак да си дадат шанс и да останат заедно. Дано само това да им е последното събиране, а не после отново да изтрещят и да се разпъркат“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар