Шеф Виктор Ангелов мами жена си вече 10 години! (Още подробности)

Шеф Виктор Ангелов мами жена си вече 10 години! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Шеф Виктор Ангелов вече десетина години лъже жена си

Шеф Виктор Ангелов в настоящия момент е съдия и водещ в кулинарното шоу „Хелс китчън” по Нова телевизия. В реалите формата готвачът с лют нрав сипе огън и жупел по участниците. Той е перфекционист и затова при него не минават готвачите да са мърляви и да претупват задълженията си.

шеф Виктор Ангелов

Шеф Виктор Ангелов лъже жена си

Но кулинарният гуру признава, че вече десетина години живее с половинката си, но още нея завел до олтаря.

„Още не сме се оженили. Истината е, че го планираме, от години имаме желание, но още не сме решили как да стане – все отлагаме. Лъжа жена си толкова време, трябва наистина да го направим“, споделя шеф готвачът.

Неговата половинка Наталия вече има един провален гръб зад гърба си.„Ние се познаваме от 13-14-годишни, бяхме съседи в столичния квартал Люлин, където сме отраснали“, казва шеф Ангелов.

Шеф Виктор Ангелов и Наталия били приятели, докато между двамата не прехвърчали стрелите на Амур.Но пътищата им се разделили. Виктор Ангелов заминал да учи в Германия.

Там живеела негова леля, а той учил занаят по елитни ресторанти в чужбина. Наталия пък се омъжила. Но въпреки че родила две деца от съпруга си, тя била разочарована от него и се развели.

Топ кулинарът също имал връзки, които завършвали с провал. В онези трудни времена бъдещата му жена плачела горко на рамото му. В един момент двамата станали близки и много скоро заживели заедно.

С днешна дата двамата са много щастливи и не са се разделяли.Въпреки че нямат брак те се обичат много и държат един на друг. Освен това шеф Ангелов се грижи за децата на Наталия от първия й брак. Двамата имати общо дете, плод на силната им любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар