Софи Маринова призна: Получавала съм чували с пари! (Още шокиращи признания)

Софи Маринова призна: Получавала съм чували с пари! (Още шокиращи признания)
Гласувайте за статията

Софи Маринова направи доста интересни признания

Софи Маринова шокира с това, което разкри. Ромската перла, която в момента извива глас в шоуто за имитации „Като две капки вода”, с носталгия заговори за миналото време. Тогава тя и колегите й получавали чували с пари само за няколко песни.

Софи Маринова

Софи Маринова взимала чували с пари за песните си

Не е трудно да се досетим, че това е било в зората на чалгата, в началото на 90-те години. Когато мафиотските босове като Георги Илиев и Васил Илиев давали мило и драго за любимците си от поп фолка.

„Бог да го прости, Жоро Илиев много раздаваше на музикантите! А, бе, изнасяхме чували с пари! И то долари! Доларът беше 3 лева тогава! Много пари имаше, обаче нямаше за какво да ги харчиш едно време.

Нямаше молове, толкова магазини. И с оркестъра, 10 човека до обяд не можем да си разделим парите. Много сладки времена бяха и бая добре си поживучкахме“, разказва Софи Маринова.

Софи Маринова се върна още назад във времето. Разбира се, музиката е живота на ромската перла. И това тя я открила още в доста невръстна възраст.

„За първи път пропях на 11-годишна възраст. В Етрополе имаше панаир и майка реши да ме качи на една сцена, там пееха народни песни. Аз се дърпам, нали, детенце, срам ме е… Качва ме тя на сцената – едно време пеехме сръбска музика основно.

Изпях аз песен на Драгана Миркович и само гледам как хората ядат кебапчета, пият бира. И започват да се обръщат да гледат откъде идва този глас. И започват да идват към сцената и става пълно с хора.

Изпявам си аз песента, хората ме поздравяват, отивам доволна до майка, а тя ми казва: „Нищо не направи!“. И аз като се разплаках и си тръгнах с братовчедката ми. А един човек продаваше дини и се обръща към мен и ми вика: „Миличко, ти ли така хубаво пееш? Ей ти една диня!“.

Аз от срам казах, че не съм аз, а братовчедка ми. И той взе, че даде динята на нея. После майки ми се кара: „У-у, що не каза, че ти пееш, да вземеш динята, ма!“, припомня си Софи Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар