Жана Бергендорф шокира с изповед: Евровизия ме спаси от дрогата! (ето какво разкри певицата)

Жана Бергендорф шокира с изповед: Евровизия ме спаси от дрогата! (ето какво разкри певицата)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф е благодарна за участието си на Евровизия и я счита за спасение!

Фурията Жана Бергендорф ще представи страната ни на Евровизия заедно с още няколко човека. Те са обединени в групата Equinox и се надяват да грабнат купата на победата.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф направи неочаквана изповед

Изборът на Жана се оказа доста спорен, особено след скандала, разразил се между нея и композиторката Вида Пиронкова. Чиято песен „Прераждане“ също бе изпълнена от Бергендорф с цел участие на Евровизия.

Пред британското списание Метро Жана Бергендорф разкри цялата истина за себе си, а изповедта й разтърси феновете. Ето какво сподели певицата пред медията.

„Благодарна съм за възможността да започна тази нова глава в живота си. Евровизия внесе необходим баланс в живота ми. Участието ни идва след две ужасно трудни години за мен и сега съм наистина мотивирана.

Определено не бях подготвена за това да съм в устата на всички. Това се отрази на личния ми живот, на семейството ми, на всичко. И то не по добър начин. Загубих дома си и ми се наложи да спя в колата си. Дори се пристрастих към наркотиците“, каза Жана Бергендорф.

Приятелят й Лео обаче наскоро обяви нещо коренно различно от думите й сега. Той се закле, че е опитвал какво ли не, за да превърне Жана в нормален и порядъчно живеещ човек, но не му се получило.

„Дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила. А и наистина ми изглеждаше различна. Говореше ми, че е видяла грешките си, разбрала е какво е загубила след раздялата ни.

В момента, в който й се обадиха да участва в Евровизия, тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие“, хвърли бомбата Лео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жана Бергендорф шокира с изповед: Евровизия ме спаси от дрогата! (ето какво разкри певицата)”

  1. истина

    мар. 28. 2018

    Наркоманка ще представя България на Евровизия …? Да си оправи първо личния живот и тогава.

Добавете коментар