Скандал: Мис Силикон изригна срещу Николета! (нарече я жадна за слава „девственица“ – виж тук)

Скандал: Мис Силикон изригна срещу Николета! (нарече я жадна за слава „девственица“ – виж тук)
Гласувайте за статията

Мис Силикон Виктория Петрова изригна срещу омразната й Николета!

Мис Силикон Виктория Петрова се разгневи до краен предел и скочи срещу омразната й вече Николета. Не става дума за Лозанова обаче, а за Николета Тодорова. Поредната гърла, която в телевизионно интервю обяви участничките в Мис Силикон за платени моми.

Виктория Петрова

Мис Силикон Виктория Петрова скочи бясна на Николета Тодорова

Виктория Петрова чула думите й и моментално взриви мрежата с коментара си. Тя дори се закани да съди тази Николета и да обедини около себе си и останалите момичета от конкурса. С които да заведат едно хубавичко и дружно дело срещу нея.

„Тази никому неизвестна персона успя да ме зашемети с невероятните си познания за тарифите и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да обяснява пред Карбовски, коя миска колко пари взима за секс, как се явява на конкурс, за да си вдигне цената.

А тя самата била добро момиче, не била от тях, ама била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, как женени мъже си плащат на миски, как лъжат жените си. Тази мома може да напише роман, поне в 2 тома и да сподели личния си опит, ще бъде интересно.

Дори и не разбрах каква титла имала, но се похвали, че представяла България на световен конкурс. Добре де, Минке, и като я представи кой те забеляза, какво спечели? Най-много ме ядоса, че определи всички участнички в „Мис Силикон“ като проститутки.

Нека сега, мацките, участвали в конкурса, да се обединим и осъдим поредната „девственица“ жадна за слава, която си позволява да лепи етикети и слага квалификации.

Не знам на какви конкурси се е явявала въпросната умница, но е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка. С една дума, доста грозна, а вероятно от това са й комплексите й“, написа в социалната мрежа Виктория Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар