Бомбата избухна: Мариана Маринова заведе дело срещу Мис България Вселена! (още подробности)

Бомбата избухна: Мариана Маринова заведе дело срещу Мис България Вселена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариана Маринова се закани да разпердушини в съда Николета Тодорова!

Мисис България Мариана Маринова яко е подпалила. Красавицата побесня дотам, че моментално заведе дело за клевета срещу Мис България Вселена Николета Тодорова.

Мариана Маринова

Мариана Маринова се закани жестоко на Николета Тодорова за обидите

А причината е скандалното интервю на Тодорова, която в ефир обяви конкурса Мис Силикон за сборище на проститутки. Думите й разгневиха Мариана Маринова, която от години е организатор на конкурса. Такава обида тя е категорична, че няма да прости и да отмине.

Ето какво заяви самата Мисис България Мариана Маринова и директно хвърли ръкавицата на Николета Тодорова. Войната тепърва започва и по всичко личи, че няма да приключи лесно.

„Здравей Николета! Благодаря ти за информацията относно конкурса, който съм създала и организирам 10 години! Не знаех, че подготвям проститутки, но явно ти знаеш?!

Ласкае ме фактът, че младо и невинно момиче като теб е запознато и умело цитира името на конкурса ми! Благодарение на това сега доста хора ще чуят и твоето и първата цел на участието ти в предаването е постигнато. Пиар на гърба на нещо по-известно!

Пиар трик за набиране на популярност. Сега аз лично ще ти помогна да станеш още по-известна като те подведа под съдебна отговорност за думите ти, които ще е в твоя полза да можеш да докажеш в съда!

Надявам се благодарение на скромните ми приятели и последователи този пост да те подготви до следобедното включване от адвоката ми“, написа категорична и уверена в победата си Мариана Маринова.

Тя не уточни за каква сума ще съди Николета Тодорова, но последната вече се прости с короната си на Мис България Вселена заради непристойните изказвания в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомбата избухна: Мариана Маринова заведе дело срещу Мис България Вселена! (още подробности)”

  1. милена

    мар. 27. 2018

    А така ли ? А хилядите снимки на манекенки с тарифи в порносайтовете как да си го обясним??? И децата знаят, че най елитните ескорт услуги се вършат именно от миски . Дори и Митьо Пищова постоянно само за ,,МАНКЕНКИ ,,говори !! А останалото си е просто класика , или спиш с един кой си или ще гледаш конкурсите през крив макарон .Хайде докажете ми че една жена ,която се изправя пред целия свят да си показва задника е свястна жена !!!!!!

Добавете коментар