Анелия посече колежките си: Имам много повече, не искам евтини награди! (Виж още)

Анелия посече колежките си: Имам много повече, не искам евтини награди! (Виж още)
Гласувайте за статията

Анелия посече колежките си

Анелия показа, че е над ниските страсти и евтините награди. Чаровната поп фолк дива разби колежките си от „Пайнер”. Като показа, че има своята работа и успехи, и признания на публиката. Певицата заяви, че се чувства доволна и удоволетворена, без някакви пошли награди.

Анелия

Анелия посече колежките си

Наскоро гласовитката от Стара Загора представи новия си албум „Дай ми още”. На събитието тя събра почти всички представители на гилдията. А албумът предизвика истински фурор сред феновете й, която бе най-голямата награда за поп фолк дивата.

„За мен наградите са суета, която храни егото, но истинското признание е на сцената. Тогава, когато видиш плодовете от труда си. „Дай ми още“ има безспорен успех, с който се гордея.
Била съм мотивирана, но никога лакома по отношение на наградите.

Лаком може да бъде само изгладнелият, а на мен никога не ми е липсвало нещо в професионален план. Винаги съм се чувствала оценена“, изстреля в свое интервю Анелия. Д,умите й накараха много от колежките й буквално да позеленеят от яд и завист.

Певицата не спря дотук. Тя буквално ги разби с казаното, че музикалния пазар трябва да се изчисти. И то най-вече от пошли неща и от еднодневки.

„По-добре да има малко, но качествени изпълнители. Култът ражда фалш… Всичко прекалено е крайност, по-скоро в негативната посока“, убедена е Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар