Ти да видиш: Вдовицата на Стефан Шарлопов погва длъжниците му! (Вади таен списък)

Ти да видиш: Вдовицата на Стефан Шарлопов погва длъжниците му! (Вади таен списък)
Гласувайте за статията

Вдовицата на Стефан Шарлопов погва длъжниците му!

Вдовицата на Стефан Шарлопов е извадила дълъг списък с имената на тези, които дължат пари на покойния бизнесмен. Стефан Шарлопов издъхна в съня си на сутринта на 5-ти февруари. Той бе един от най-богатите българи, предприемач, собственик на верига хотели.

Вдоивцата на Стефан Шарлопов вади таен списък

След неговата смърт империята „Шарлопов Груп” се пое от дъщеря му от първия брак Ева Шарлопова и неговата съпруга Бояна Шарлопова.

„Вече ми се налага да навлизам в оперативния бизнес. Преди също съм била част от бизнеса, но не и от неговата оперативна част. Стефан все ми повтаряше, че съм добре подготвена. Той бе изключително подреден човек.

След смъртта му видях как си е подреждал педантично всичко. В таблици, абсолютно изрядно. Винаги е бил изключително подреден”, разказа тези дни в свое интервю вдовицата на Стефан Шарлопов.

Още първите дни, когато с първородната му дъщеря влезли в кабинета му, останали шашнати. Всичко било подредено като в аптека. На бюрото открили и дълъг списък с имена на хора, които дължали пари на мастития бизнесмен. На този етап Бояна Шарлопова обаче няма намерение да го разгласява публично. Само че и двете жени са категорични, че ще си потърсят парите от длъжниците.

„Последните пет-шест години бяха много трудни за бизнеса на мъжа ми. Защото имаше кредити и ги връщаше. Сега вече не дължи и стотинка на никой. Той беше изряден и много подреден”, не спира да го хвали вдовицата му.

Според направената аутопсия Стефан Шарлопов починал от сърдечна недостатъчност. Той имал и вирус, но не той се оказал причина за неговата смърт.Вечерта преди жестоката драма се почувствал отпаднал, бил вдигнал кръвното и тя му дала хапче. Имал и главоболие.

След като нещата се нормализирали, двамата си легнали. А на сутринта жена му намерила Стефан Шарлопов мъртъв до себе си в леглото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар