Саня Борисова сащиса Гала: Ето какво разкри за развода си с Ники Илиев! (още подробности)

Саня Борисова сащиса Гала: Ето какво разкри за развода си с Ники Илиев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Саня Борисова гостува в „На кафе“, където Гала полюбопитства за брака й с Ники Илиев!

Актрисата Саня Борисова изпи кафето си на диванчето на Гала в предаването „На кафе“. Там тя говори за професионалното си развитие и за школата за млади артисти, която обаче вече ръководела сама.

Саня Борисова

Саня Борисова не обели и дума за Ники Илиев и дори не отрече слуховете за развода им

Както знаем, въпросната школа беше създадена от нея и основно от Ники Илиев. Днес той явно е оставил менажирането и всички ангажименти на Саня. Което наведе и Гала на доста въпроси.

Без да се чуди и мае, водещата директно попита Саня Борисова вярно ли е всичко, което се пише в медиите. Като визираше темата за раздялата на Саня и Ники Илиев, и предстоящия им развод.

Повече от странно е, че Борисова не пожела да отговори на въпроса й в ефир. Тя не отрече, че има проблеми с Ники, както би било нормално, за да спрат спекулациите.

Единственото, което актрисата заяви е, че не иска и не смята да говори за личния си живот и теми, които засягат само нея и съпруга й. Това моментално наведе на размисли от страна на зрителите, които са убедени, че новината за краха на брака им е самата истина.

Борисова каза още, че не чете и не слуша клюките в пресата. А по думите й, мъжът й имал много ангажименти и затова не се занимавал с школата. Кое от казаното е истина и кое лъжа, ще се разбере, но очевидно трябва да имаме търпение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар