Скандал: Джино Бианкалана изправи на нокти турска клиника! (излъга ги и отказва да си плати операцията – виж тук)

Скандал: Джино Бианкалана изправи на нокти турска клиника! (излъга ги и отказва да си плати операцията – виж тук)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана се направил на ударен и не си платил за интервенцията!

Победителят от Биг Брадър миналия сезон Джино Бианкалана изправи на нокти лекарите от известна турска клиника. Именно там преди малко повече от месец, той си направи поредната операция на крака.

Джино

Напереният Джино Бианкалана се изнесъл от клиниката, без да си плати операцията

Както знаем, след престоя си в Биг Брадър, Джино се почувства зле и се оказа, че крайникът му е в изключително лошо състояние. Трябваше спешно да се оперира, за да му бъде отстранена металната пластина, поставена на крака след катастрофата в Чикаго.

Всичко минало повече от успешно, а лекарите дали всичко от себе си за лечението му. Какво било изумлението им обаче, когато преди операцията Бианкалана платил половината сума от общо петцифрено число. И заявил, че другата половина ще даде след интервенцията.

След като лечението му приключило, Джино Бианкалана си грабнал чукалата за България. Той обяснил, че ще плати парите по банков път като се прибере. Защото иначе нямал възможност.

Докторите му гласували доверие, изписали го и зачакали превода. Но си останали с чакането, поне докъм днешна дата. От Джино и от парите му няма и следа, съобщава сайтът ХотНюз.бг.

„Такова нещо хората там казват, че не са виждали още. На практика Джинката ги е излъгал най-безсрамно и си е бил камшика. Дори започнал да увърта и наскоро им предложил да им прави реклама в България. Само и само да не плати. Представете си що за наглост е това“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Джино Бианкалана изправи на нокти турска клиника! (излъга ги и отказва да си плати операцията – виж тук)”

  1. Лилит

    мар. 28. 2018

    Динко беше напълно прав, а? Но се скъсахте да го величаете тоя м…л.

Добавете коментар