Взрив: Златка Райкова развали годежа с Георги Валентинов! (всичко е било фалшиво, за да не го засрами – виж тук)

Взрив: Златка Райкова развали годежа с Георги Валентинов! (всичко е било фалшиво, за да не го засрами – виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова и Георги Валентинов няма да се женят!

Сватба между Златка Райкова и Георги Валентинов няма да има. Това скандално обявиха близки до плеймейтката източници пред вестник „Галерия“. Оказа се, че годежът в „Капките“ е бил откровено фалшив.

Златка Райкова

Златка Райкова и Георги Валентинов няма да сключват брак

Припомняме, че Русата Златка остана като сащисана, когато ММА боецът се качи на сцената с пръстена. Погледът й изразяваше всичко друго, но не и щастие. Дори първо Злати каза на няколко пъти „Не, не…“.

„Това не беше реакция от изненада, а съвсем искрения й отговор. После обаче размисли и прие предложението на Георги, за да не го засрами и обиди пред цяла България. Все пак милиони зрители стояха пред екраните и гледаха“, коментират източниците.

Действително Райкова нямала никаква представа какво си е наумил Георги. Той организирал всичко тайно, само и само да спаси връзката си с красавицата, която отдавна куцала.

„Истината е, че Георги планираше да й предложи още преди месец, малко след като тя го заряза. После му дойде романтичната идея за „Капките“ и се свърза с всичките й приятели, за да подготви голяма изненада. Изръси се 5 бона за пръстена, за да не се излага в медиите“, разказват запознати.

Златка се опитала да се раздели с Валентинов и то няколко пъти, след което обаче склонявала да му даде още един шанс. Причината за това не е трети човек, а просто изчерпване на чувствата и емоциите от нейна страна.

Веднага след концерта в „Капките“ Златка Райкова провела сериозен разговор с Георги и му казала, че няма да има сватба. Двамата щели да изчакат малко, за заблуда на обществеността, а после да измислят, че уж са се скарали и развалили годежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Златка Райкова развали годежа с Георги Валентинов! (всичко е било фалшиво, за да не го засрами – виж тук)”

  1. Марчето

    мар. 28. 2018

    Всичко в това пошло предаване е фалшиво, ние си знаем предварително

Добавете коментар