Близки на Дивна разкриха: Тя не спира да плаче! (Всичко за състоянието на певицата)

Близки на Дивна разкриха: Тя не спира да плаче! (Всичко за състоянието на певицата)
Гласувайте за статията

Дивна е съсипана и се чувства много виновна, че причини такъв ужас на приятелката си!

Малко повече от две седмици след жестоката катастрофа край с. Българене, Дивна не знае на кой свят се намира. Тя осакати приятелката си Кристин Илиева, която ще се възстановява около година.

Дивна

Дивна е съсипана от вина

Близките на певицата от Русе разкриват, че от 12 март, когато стана инцидентът, тя не е спирала да плаче. Постоянно била в депресия, не се хранела и не излизала никъде, пише HotArena.net.

Очевидно Дивна се чувства много виновна и има защо. Тя е причинила катастрофата, като е навлязла в насрещното на забранен участък и е карала със 110 км. в час при разрешени 60.

Психическото състояние на певицата не е добро и затова не е ясно дали е дарила кръв за Кристин или не. Стотици хора го сториха преди няколко дни, но не се знае дали виновницата за всичко го е направила.

Състоянието на пострадалата засега не е добро, но все пак се очаква тя да спаси крайниците си. Единият й крак, който беше почти откъснат, е в барокамера и така трябва да бъде спасен.

Близките на манекенката са с нея и я подкрепят. Сестра й например й вдъхна надежда с много мили думи.

„Крисчо е силно човече и вярваме, че ще се оправи напълно с Божията помощ, с професионализма на докторите и подкрепата на нас, семейството й! Любовта, вярата в Бог и вътрешната сила ще те вдигнат на крака, малката ми. Обичаме те, принцесо!!!“ – така Александра Колчева обяви подкрепата си към Кристин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Близки на Дивна разкриха: Тя не спира да плаче! (Всичко за състоянието на певицата)”

  1. Буба

    мар. 28. 2018

    То се плаче преди, а не след!!

Добавете коментар