Сашка Васева плаче с глас: Ослепявам! Губя едното си око (виж какво разкри певицата)

Сашка Васева плаче с глас: Ослепявам! Губя едното си око (виж какво разкри певицата)
Гласувайте за статията

Сашка Васева призна за драмата си със загубата на зрението!

Дупнишката Мадона Сашка Васева място не може да си намери от ужас, защото е на път да се прости със зрението си. А това е едно от най-важните неща за всеки човек, особено за певица с нейната професия.

Сашка Васева

Певицата Сашка Васева призна най-големия си страх от загубата на зрението си

„Ослепявам! Имам атрофия на зрителния нерв, което означава смърт за този орган. Лекарите казаха, че са безсилни и не могат да ми помогнат. Сега се надявам само чудо да ме спаси.

С едното око почти не виждам, другото вече ми мержелее. Обиколих всички добри лекари, но никой не можа да ми помогне. Плащах луди пари, но ефектът беше нулев“, разкрива почти отчаяната вече Сашка Васева.

Затова и тя решила да тръгне по народни лечители и лековити места в България, където да търси помощ. Стигнала до село Очиндол, край което се намира известното с лековитата си вода Келавото кладенче.

Певицата моментално го посетила и побързала да си измие очите с целебната му вода. Уцелила обаче периода с големите дъждове у нас и нямало как да остане за повече време.

„Добри хора от селото ме взеха с джип и ме закараха. Измих си очите три пъти, после ме прибраха и ме нагостиха с най-хубавото сирене. Понеже уцелих дъждовете ще се върна пак, когато водата се поуспокои малко“, зарекла се е Сашка Васева.

Освен Келавото кладенче, изпълнителката ще посети и някои други чудотворни места в родината ни като Кръстова гора, Гигинския манастир и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар