Орхан Мурад изригна в мрежата: Боклуци, не ме занимавайте със свинщините си! (виж какво още избълва)

Орхан Мурад изригна в мрежата: Боклуци, не ме занимавайте със свинщините си! (виж какво още избълва)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад не си поплюва, когато стане дума за Сузанита и семейството му!

Поп фолк идолът Орхан Мурад отново разтърси социалната мрежа с гнева си. Той отдавна е доказал, че може да се превърне в звяр, когато става дума за семейството му. И особено за малката му щерка Сузанита, която от доста време насам е във вихъра на скандала.

Орхан Мурад

Орхан Мурад се закани сериозно на всички, които клеветят Сузанита

Преди дни се появи шокиращо видео за възрастни, което беше лепнато на Сузи Мурад. В клипа се вижда как младо момиче прави секс не с един, а с цели трима мъже.

Някои медии оповестиха, че видиш ли, девойката от видеото била самата Сузанита. Както знаем, тя е на 15 години и вече си има гадже. Досега обаче никога не е намеквала за каквито и да било мераци по разюздани креватни упражнения.

„На всички боклуци, които си позволяват да ми пишат по този въпрос, отговарям: Това момиче от онова порно с тримата юнаци, не е Сузанита!

Заведена е преписка в съответното районно в Пловдив. Че даже и не прилича на Сузанита. Точка по въпроса! Не ме занимавайте със свинщините си!“, изригна Орхан Мурад в профила си в социалната мрежа.

Певецът се зарече да съди всеки, който си позволи да петни честта и името на дъщеря му по какъвто и да било начин. Явно всички мръсотии и скандали около Сузанита вече идват в повече на семейството й.

За нея самата не е сигурно. Тя лично е казвала в интервютата си, че се радва на скандала, защото именно той продава в наши дни. А и някои хора си го носили със себе си, просто им идвало отвътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар