Роксана призна: Сама си пробивам пътя в живота! (Виж какво разкри още)

Роксана призна: Сама си пробивам пътя в живота! (Виж какво разкри още)
Гласувайте за статията

Роксана се оказа една силна и решителна личност!

Поп фолк дивата Роксана удиви зрителите на Нова телевизия още с участието си в телевизионния формат „Смени жената”. Там певицата се показа като една работлива, смела и много напориста жена, която се грижи всеотдайно за семейството си.

Роксана

Роксана може да е пример за подражание на мнозина

Наскоро големият й син Даниел имаше рожден ден и фолкаджийката го поздрави сърдечно в социалните мрежи

„Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Да го разпознаеш, когато го видиш. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш“, пожела му майка му.

В свое интервю поп фолк дивата разкри неподозирани черти на характера си. Въпреки че е ромка, изпълнителката може да засрами много българи и българки с това, което прави. А те могат да се поучат в много отношения от нея.

„Родила съм се много благодарен човек и благодаря на родителите си, че са ме създали такава. В нито един момент не мога да забравя откъде съм тръгнала. Помагам на хора, които дори не познавам. Започнала съм да работя 13-годишна. Почти съм нямала детство.

Докато приятелките ми играеха на народна топка отвън и си разменяха кукли, аз вече бях пораснало момиче, което се грижеше за семейството. Затова се опитвам на моите деца да дам абсолютно всичко и да си имат само своите детски грижи.

Важното при мен е, че обичам аз да съм виновна за грешките си, а не някой друг. Свикнала съм сама да си правя пътя в живота. Поради тази причина, давайки гръб на цялото си семейство, аз станах титуляр. Аурата ми е на човек, който като каже нещо, много трудно може да му се размъти водата“, сподели Роксана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар