Деси Банова се обезобрази заради Росен Плевнелиев! (Виж на какви изтезания се подлага+снимки)

Деси Банова се обезобрази заради Росен Плевнелиев! (Виж на какви изтезания се подлага+снимки)
Гласувайте за статията

Деси Банова не спира да се тунингова

Деси Банова е луднала по пластични интервенции. Бившата синоптичка все повече параноясва, след като стана гадже на бившия държавен глава. За да не го лапне друга, хубавицата не спира да ляга под ножа, за да се подмладява.

Деси Банова е полудяла по пластичните интервенции и е луднала да обикаля по козметичните центрове. Тя повече ходи в тях, отколкото на работа”, злословят зад гърба й.

Русата фурия изпаднала в ступор след 38-ия си рожден ден и била болна от ужас, че вече не е достатъчно атрактивна за новия мъж до себе си.

Натуралната доскоро блондинка се подлагала на зверски процедури. Тя лягала под уредите, за да изсмучат подкожните й тлъстинки и да заличат следите на целулита.Апаратът работил с вакуум и оставал огромни синини по тялото й.

Деси Банова не спира с корекциите

Но тя стоически стискала зъби в името на красотата. „Не спира да се обезобразява. Ако не спре в скоро време, направо ще заприлича на пластмасова кукла”, притесняват се близки и приятелки.

След като е гадже на държавния глава, Деси Банова станала много суетна и непрекъснато обръщала внимание на външния ис вид. Тя се притеснявала някоя по-атрактивна и засукана мадама да не отмъкне Росен Плевнелиев и се подлагала на какви ли не интервенции, за да е в топ форма.

Деси Банова не спира да се тунингова

За тунинга си обаче не харчела пачките на президента. Ползвала се със статута на ВИП- персона и затова в центровете за естетични подобрения я таксували като обикновен гражданка. Иначе всяка една от процедурите струвала по 500 лева.

Колежките й Гери Малкоданска и Никол Стганкулова я разнасяли из коридорите на медията. Те се чудели кога Росен Плевнелиев ще бие шута, тъй като вече приличала на плеймейтка и манекенка в едно.

Росен Плевнелиев обаче все още не мислел, че любимата му го излага. Двамата дори правели планове как ще прекарат лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар