Ники Илиев с щедър жест към Саня! (Виж какво остави на бившата си)

Ники Илиев с щедър жест към Саня! (Виж какво остави на бившата си)
Гласувайте за статията

Ники Илиев е направил щедър жест към бившата си съпруга Саня Борисова

Ники Илиев и неговата половинка са в развод. Според клюката бившият манекен до последно молил красивата му съпруга да му прости изневярата. Той още не искал да повярва, че драмата между тях е непоправима.

Ники Илиев

Ники Илиев направи щедър жест към Саня

Охладнените им отношения лъснали по време на премиерата на филма на Ники Илиев „Нокаут”.

На нея направило впечатление на всички охладнелите им отношения. Защото Саня Борисова се гушкала повече с екранните си партньори, отколкото със съпруга си. Заставена да стои до него, тя се свивала като в мидена черупка.

Двамата обикаляха из страната, за да презентират премиерата. Налагаше им се да ходят на светски събития и по купони, пак с тази цел. Заради премиерата на новата лента известно време криха отношенията си, но накрая признаха, че се развеждат.

Според клюката причината се оказала поредната забежка на Ники Илиев. Мълвата го свърза в гореща афера с колежката му Даяна Ханджиева. Младата актриса е в образа на Катето от лентата „Скъпи наследници”.

Друга версия за раздялата им е, че властната майка на Ники Илиев не харесвала снаха си и направила всичко възможно да ги раздели. Двамата обаеч упорито отказват да разкрият истинската причина за разрива помежду им. След раздялата с актьора, половинката му е натирена от постановка в театъра, режисирана от бившия й свекър, режисьора Бойко Илиев-баща на съпруга й.

Ники Илиев обаче е оставил на екс половинката си школата за актьори и млади кинаджии, които направиха заедно. Училището им „Синема актинг 360” генерира доста добри доходи, коментират очевидци.

Мнозина били тези, които напирали да се запишат в считания за доста престижен курс на „Ники и Саня”. Кандидати за актьорска слава плащали по 3200 лева, за да се учат в школапа на режиьора и актрисата.

А най-успешните курсисти получавали роля в един от бъдещите филми на Ники Илиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар