Галин втрещи: Виж как посече Коцето и Фики Стораро! (още подробности)

Галин втрещи: Виж как посече Коцето и Фики Стораро! (още подробности)
5 (100%) 24 votes

Галин се взе за голяма звезда и си позволи да нарече дъртаци Коцето и Фики!

Тийн идолът на чалгата Галин много си повярва. Младокът явно се изживява като огромна звезда, след като си позволи да коментира твърде не ласкаво Коцето и Фики Стораро.

Галин

Галин се взе за по-голяма звезда от Коцето и Фики Стораро

Без да си дава сметка, че и двамата са на светлинни години от него като опит и маса фенове, Галин се изцепи със завидно самочувствие. Определяйки колегите си едва ли не за старчоци.

„Аз съм модерен изпълнител. Песните ми нямат типичното чалга звучене, публиката ми е малко по-различна. Фики прави типични фолкпарчета с ориенталско звучене, не го усещам като конкуренция.

Константин пък е друго поколение изпълнител и няма за какво да се сравнявам с него. Неговите фенове са друга генерация. Мисля, че всички си гоним различни цели и аудитория“, изцепи се самодоволно Галин.

От младите си колеги, той сподели, че се разбира и се възхищава от Гери-Никол и група СкандаУ, начело с Тото. С Десислава били приятели, както и с Гергана. А останалите си гледали задачите и не се бъркали един на друг.

Галин беше запитан и за отношенията си с Преслава, заради скандалното разкритие, че сестра й Ивелина Колева е била любовница на баща му. Певецът обаче нито отрече, нито потвърди информацията.

„За баща ми винаги най-важното е било семейството, никога не го е пренебрегвал заради друга жена. Сега, ако той е имал забежки през годините, не мога да кажа категорично“, опита ловко да се измъкне от неудобната ситуация изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар