Светлана Василева с трети годеж? (Изскочи дълъг списък с креватните завоевания на бъдещата г-жа Гущерова)

Светлана Василева с трети годеж? (Изскочи дълъг списък с креватните завоевания на бъдещата г-жа Гущерова)
2 (40%) 1 vote

Светлана Василева може да се похвали с дълъг списък от креватни завоевания

Светлана Василева е мачкала чаршафите с много известни футболисти и други мъже. Бъдещата госпожа Гущерова има богат опит под завивките. Блондинката, по-известна като Гонзовица, не крие с колко мъже си е лягала.

Светлана Василева

Светлана Василева се сгодява за трети път

Мис Плеймейт 2009 години не крие, че е прилъгвала доста мераклии в леглото си. И последната й огромна хапка, милионера Християн Гущеров, дори ще направи своя съпруга, пише „България Днес”.

Светлето, както я наричат нейните приятели, никога не е блестяла с умствени възможности. В свое интервю през 2010 тя спокойно разказва за сексуалните си завоевания.

„Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо че са ми слабост.

Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай. Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото.

Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек“, споделя Светлана Василева. По същото време тя е сгодена за 32-годишен мъж. Но до сватба не се стига.

С удоволствие разкрива интимни подробности с нападателя Мартин Камбуров. Не отрича хвалбите на Благо Георгиев и Валери Божинов, че е минала през леглата им.
Но същинска слава блондинката, без ден трудов стаж и с неясни занимания, получава след връзката си с Георги Иванов-Гонзо.

„Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха“, признава през 2011 г . в поредната си телевизионна изява.

Не скрива и за сексуална си забежка с Киро Скалата, който я навил да се снима гола. През 2016 година отново е сгодена. Но заради спонтанен аборт до венчило не стигнала.

Годежът й с Християн Гущеров е третия. Преспалата с цял футболен отбор моделка твърди, че в лицето на милионерският наследник е намерила „истинската любов”. Сватбата е планирана след три месеца, но без подкрепата на бъдещия й свекър Добромир Гущеров.

Самата Светлана Василева призна косвено, че таткото на Християн досега не е пожелал да се запознае с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар