Отчаяните опити на Гала да остане на екран предизвикаха само съжаление…

Отчаяните опити на Гала да остане на екран предизвикаха само съжаление…
5 (100%) 2 votes

Гала накара мнозина да я съжаляват, но не са малко и тези, които се възмущават!

Телевизионната водеща Гала е много притеснена за бъдещето си в Нова ТВ. Предаването й „На кафе“ няма никак добър рейтинг напоследък и е започнало да се обсъжда свалянето му от ефир.

Гала

Разголените Гала и Стефан

Когато узнала това, блондинката решила да предприеме отчаян ход. Той е свързан с разголването й в ефир, което е наистина шокиращо.

Гала винаги се е славила като по-консервативна в това отношение. Макар да се снима за „Плейбой“ навремето, тя никога не е излагала сексуалността си на показ.

Сега обаче вече откровено го прави, което явно е опит да предизвика вниманието на повече хора и така да увеличи рейтинга на „На кафе“. Дали има резултат, ще стане ясно много скоро.

Неотдавна водещата се пусна чисто гола в снега, а после пък със Стефан се показаха разголени в гримьорната. Това накара доста хора да коментират поведението на водещата.

„Горката жена, не й отива на годините да се държи така. Наистина я съжалявам, че трябва така да си проси рейтинг.“ – пише зрител.

Включването на мъжа й през есента трябваше да освежи предаването, но всяко чудо за три дни. Ефектът от неговата поява отдавна отмина и сега „На кафе“ не се радва на много зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар