Шокиращо разкритие за Теодора Цонева: Брат й Митко я пратил насила в лудница!

Шокиращо разкритие за Теодора Цонева: Брат й Митко я пратил насила в лудница!
Гласувайте за статията

Теодора Цонева е лежала в психиатрия повече от веднъж!

Новата звезда на „Гласът на България“ Теодора Цонева има богато минало зад гърба си. Преди месеци стана известно на всички, че се опита да се самоубие и затова лежа в психиатрия.

Теодора Цонева

Теодора Цонева е била в лудница два пъти

Това обаче не е първият път, в който Теди е лежала в подобно медицинско заведение. Преди доста години, след като родила първото си дете, певицата била освидетелствана на „Четвърти километър“, пише в. „Уикенд“.

„Беше изпаднала в депресия, но не и изкукала, та да се налага да я вкарват в клиника за душевно болни. Там я тикна насила брат й Митко, който се беше поддал на манипулациите на съпругата си Маца. Жена му искаше Теодора да бъде освидетелствана, та по-лесно да се докопа до апетитен имот на ул. „Славянска”. Жилището беше наполовина собственост на Димитър Цонев, наполовина на сестра му. Баща им Коста им го прехвърли още навремето.” – споделя отлично информиран източник, цитиран от HotArena.net.

В крайна сметка Коста Цонев се намесил и изкарал щерка си от клиниката. Той го сторил веднага щом се убедил, че е там неправомерно.

Въпросният имот на „Славянска“ в момента вече се води изцяло на жената на Димитър Цонев. Преди няколко години Теодора Цонева продала дела си на брат си, който днес е покойник.

Взаимоотношенията между Теди и Маца вече били спокойни, но години наред двете не се понасяли. Втората смятала първата за луда, а тя пък й отвръщала с презрение.

От тази случка обаче явно отношенията между Теодора и Митко са се влошили, защото не изглежда тя да страда много по брат си. В „Гласът на България“ спомена колко много й липсва баща й, но за Димитър не каза нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар