Иван Юруков избра „Като две капки вода“ пред „Столичани в повече“

Иван Юруков избра „Като две капки вода“ пред „Столичани в повече“
Гласувайте за статията

Добър или лош, Иван Юруков направи своя избор!

Може би мнозина забелязват, че Иван Юруков отсъства от новия сезон на „Столичани в повече“. Героят му Андрей Лютов се появи само в първия епизод, за да оповести, че заминава за Австралия и повече не го видяхме.

Иван Юруков

Иван Юруков като Мерилин Менсън

Това не е случайно, защото по договор актьорът няма право да се подвизава в две телевизии по едно и също време. Затова е напуснал сериала по БТВ, за да вземе участие в „Като две капки вода“ по Нова ТВ.

Това, разбира се, е оправдано решение за него. Хонорарите при Маги Халваджиян изобщо не могат да бъдат сравнявани с тези при Любо Нейков. Арменецът плаща най-добре от продуцентите в България и това е обществена тайна.

Някои обаче възприеха като предателство избора на Ванката. Години наред той се показваше по Би Ти Ви, където беше част не само от „Столичани в повече“, но и от „Комиците“.

Изборът на Иван Юруков сякаш е бил наистина правилен, защото до момента той се представя страхотно в „Като две капки вода“. Превъплъщението му в Мерилин Менсън в понеделник бе определено от всички като гениално.

Това е един от най-проспериращите актьори на България в момента. Затова е логично да приема най-добре платените оферти.

„Браво, Иване, доказа защо си един от най-добрите в България!“ – каза Геро на лайфа на „Капките“ преди няколко дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар