„Лоша хигиена“ в „Гласът на България“ възмути зрителите!

„Лоша хигиена“ в „Гласът на България“ възмути зрителите!
4 (80%) 1 vote

„Гласът на България“ събира много зрители из цялата страна, но не всички са доволни от видяното!

Тази пролет отново „Гласът на България“ обещава да бъде най-гледаното шоу в България. Рейтингът на предаването пак е огромен, но някои зрители са доста възмутени.

Гласът на България

Негодувание срещу „Гласът на България“ прикова вниманието

Причината е в облеклото на журито. Явно епизодите с кастингите на тъмно са снимани в един ден и затова Камелия, Иван Лечев, Поли Генова и Графа носят едни и същи дрехи във всеки епизод.

Зрителите обаче не влизат в положението на продуцентите и макар всичко да е снимано наведнъж, те здраво критикуват предаването. Това става ясно от коментарите във Фейсбук.

„Ясно е, че всичко е снимано в един ден, но можехте да ги преоблечете поне веднъж. Така изглежда адски нехигиенично и ни отвращава.“ – пишат в мрежата.

Тази неделя ще бъде излъчен последният епизод от кастингите на тъмно. Той трябва да даде отговор на въпроса кой ще е последният от отбора на Графа и Поли Генова, както и кои двама ще заемат последните места в тимовете на Камелия и Иван Лечев.

Във втория кръг, когато са дуелите, се очаква менторите да са с други дрехи. Ако и тогава са със същите, вече зрителите със сигурност ще избухнат жестоко и няма да е лесно бунтът да бъде потушен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар