Оперираха Десислава Радева

Оперираха Десислава Радева
Гласувайте за статията

Десислава Радева се подложи на операция, защото…

Жената на президента Десислава Радева се оказа твърде суетна дама. Тя явно държи много на външния си вид и това как изглежда в очите на околните.

Десислава Радева

Десислава Радева вече няма да носи очила

Доказателството на тази теза вече е факт. Деси е е подложила на лазерна операция на очите, с помощта на която вече няма да носи очила, пише в. „Ретро“.

Първата дама от години имала проблеми със зрението, но все не намирала време да го разреши. Накрая обаче решила, че повече не може да продължава с очилата и легнала под ножа.

Десислава Радева имала преди това доста високи диоптри, които й се получили главно заради честото стоене пред компютъра на тъмно вечер и четене на много книги на нощна лампа. По всяка вероятност, ако не се беше оперирала, зрението й щеше да стане още по-лошо.

В интернет обаче много хора коментират, че президентшата се е оказала много суетна. За мнозина тя е готова да преживее всичко и бъде красива.

„Защо й беше тази операция? Жените с очила също са много привлекателни. Не я разбирам, явно е доста суетна, а е жена на възраст вече.“ – пише форумник.

В крайна сметка на новата й визия без очила ще се радва не кой да е, а самият президент Румен Радев. Явно Деси е готова на всичко, за да го ощастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар