Благой Георгиев разкри причината за развода си: Животът му с Есмер е бил ад!

Благой Георгиев разкри причината за развода си: Животът му с Есмер е бил ад!
Гласувайте за статията

Благой Георгиев просто не е издържал да живее в истински ад с Есмер Омерова!

Бившият футболист Благой Георгиев вече е разведен с неземната красавица Есмер Омерова. Двамата изкараха заедно 3 години, но повечето от тях Благо е прекарал в кошмар, научи Kliuki.bg.

Благой Георгиев и Есмер Омерова

Благой Георгиев е напуснал Есмер заради ревността й

Именно затова е поискал развод от рускинята. Причината е огромната ревност, която тя постоянно е показвала. Това го е отблъснало, накрая изобщо не е могъл да издържа.

„Натискът от нейна страна бе огромен. Един ден просто не издържах, обух си маратонките, за да мога да се отдалеча възможно най-бързо и си тръгнах.” – разкри Благо Джизъса пред Слави Трифонов.

Той е категоричен, че това е бил първият и последният му брак. Повече никога няма да се ожени, решил го е преди 3-4 месеца.

Благой Георгиев има син от Есмер, името му е Елай. Именно детето го оставя свързан с рускинята за цял живот и той постоянно ще трябва да ходи до Русия.

Бившият национал има още две деца, но от Христина Витанова. С нея той е нямал никога брак, но двамата дълго време бяха истинско семейство.

Въпреки че е силно вярващ и много набожен, Благо има себе си за доста грешен човек. Причината е, че децата му растат без него, а това е нещото, което той никога няма да си прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Благой Георгиев разкри причината за развода си: Животът му с Есмер е бил ад!”

  1. Denis

    апр. 03. 2018

    Боже, горкичкият! Той пък изобщо не заслужава такова отношение, кога е давал поводи за ревност? Ангелите са дяволчета в сравнение с него, праведника!

Добавете коментар