Драма с бившата на Антон Хекимян: Дотам ли я докара журналистът?

Драма с бившата на Антон Хекимян: Дотам ли я докара журналистът?
5 (100%) 1 vote

Някогашната любов на Антон Хекимян – Василена Гръбчева, се оказа с много лабилна психика!

Василена Гръбчева, с която Антон Хекимян делеше едно легло цели 5 години, се намира в емоционална криза. Хубавицата е толкова зле, че се налага да посещава психолог, пише в. „Ретро“.

Антон Хекимян и Василена Гръбчева

Антон Хекимян ли прати Василена Гръбчева на психолог?

Познатите й се чудят дали причината е раздялата с журналиста на Би Ти Ви. Може би не точно неговата загуба я е разстроила, а фактът, че годините минават, вече е на над 30, а още не може да намери правилния мъж, с когото да има семейство.

Антон Хекимян и Василена Гръбчева се разделиха като приятели. И двамата признават, че не е имало някаква драма между тях, просто връзката им се е изчерпала.

Всъщност психологическите проблеми на Васи започват доста преди да срещне тв водещия. Още като дете тя е преживяла сериозна трудност в живота.

Журналистката е имала проблем с щитовидната жлеза, който не можел да се отстрани без операция. След това обаче й останал белег на врата, който я тормозел години наред. Заради него ходела дори и през лятото с шалове.

Именно тези комплекси я пратили за първи път на психолог. След операцията напълняла и психическото й състояние се влошило още повече.

Днес Василена е слаба и красива, но всеки един трус в живота й я праща пак на психолог. Раздялата с Антон Хекимян е именно това за нея и затова не е случайно, че посещава специалист.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар