Омръзнаха си след само 6 месеца: Дани и Алекс разнообразяват сексуалния си живот с трети човек!

Омръзнаха си след само 6 месеца: Дани и Алекс разнообразяват сексуалния си живот с трети човек!
2.5 (50%) 2 votes

Дани и Алекс вече не си стигат един на друг, а им трябва още някой!

Брадърите Дани и Алекс са много разкрепостени в секса и това винаги се е знаело. Двамата са женени само от 6 месеца, а вече искат да правят тройка, пише „България днес“.

Дани и Алекс

Дани и Алекс искат още една жена в леглото си

Идеята се зародила, когато Даниел Петканов подметнал на жена си, че днешният живот е толкова скъп, че за да има един мъж любовница, трябвало и жена му да работи. Александра, изненадващо или не, приела на драго сърце идеята.

В момента младите влюбени са в търсене на трети човек, когото да вкарат в леглото. Той ще бъде жена, което е разбираемо, защото надали Лудия репортер ще даде на друг мъж да го „сложи“ на съпругата му пред очите му.

„Заедно ще я избираме, искам и аз да я харесам и евентуално да я ползвам.” – заявява закачливо манекенката.

Имайки предвид предпочитанията на Даниел Петканов, ще бъде избрана слаба и много стройна жена. Може да няма големи форми, но задължително ще бъде красива в лице. Именно такава е Александра Богданска.

„Ха-ха, да се надяваме, че е шега, но може и да е истина.” – казва по темата пък журналистът.

По време на „ВИП Брадър“ стана ясно, че Дани и Алекс имат много сериозен сексуален опит. Тя му е изневерила с около 10 мъже, докато са били гаджета, а той също многократно й е кръшкал.

Не е известно обаче двамата досега да са правили тройка. Може и да не са, поради което толкова много искат да го направят сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар