Шок: Връзката между Григор Димитров и Никол е отворена?

0

Григор Димитров и Никол могат да си лягат и с други хора!

Интересен слух се върти в чуждите медии напоследък. Той е свързан с връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер.

Григор Димитров и Никол Шерцингер
Григор Димитров и Никол в отворена връзка?

Двамата бяха уловени да общуват доста интимно с други хора, което шокира мнозина. Това породи слуховете, че двамата са в отворена връзка.

Певицата се появи съвсем официално на събитие с чернокож мъж, когото държеше за ръка. Тя не се притесняваше от камерите, но така и не обясни кой е този човек.

Григор Димитров пък постоянно е хващан с колежката си Ализе Лим. Миналата година двамата вечеряха на романтична светлина в Париж, а през тази година са често виждани заедно.

Всичко това говори, че Гришо и Никол имат и други партньори. Явно самите те са се договорили така.

Двамата обаче продължават да се срещат помежду си, което подсказва, че все още имат връзка. Тя по всяка вероятност е от отворените, в което няма лошо, щом е по взаимно съгласие.

По непотвърдена информация, Григор и Никол са започнали да се срещат с цел нещо сериозно. Обстоятелствата обаче им показали, че това няма как да стане.

И двамата постоянно пътуват. Те не живеят дори в една и съща страна.

Никол от години има дом в Англия, който закупи поради ангажиментите си в британския „Х Фактор“. Страната обаче й харесва и продължава основно да се подвизава там.

Гришо има къща в САЩ, където му е основният дом. Разбира се, той много пътува по турнири и няма как да бъде посочен само един негов дом.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.